gehaakt / crochet

 

 

Onder (61): Pakje met gehaakt lijfje en aangenaaid broekje in mooi bloemetjes stofje. Het is voor een beertje van 35cm (€20,00) excl. verzendkosten.

Onder (60): Jurkje met gehaakte pas in de kleur van het stofje. Het sluit achter met twee parelmoer knoopjes en is voor een beertje van 28/30 cm (€18,00) excl.verzendkosten.

Onder (59): Gehaakt pakje voor een beertje van 23 cm in mooie oudroze of ecru glanskatoen. (€14,00) (verkocht). excl. verzendkosten.

Onder (58): Rechts gehaakte tuniek met daaronder een genaaid broekje van ouderwets stofje. Het is voor een beer van 35cm (€18,50).

Onder (57): Jurkje voor een beer van 35cm. Het lijfje is gehaakt in een oud tintje met daaronder mooi kant eveneens in een oude kleur en afgewerkt met een strikje van kreukellint. Het sluit achter met twee kleine parelmoer knoopjes.(verkocht).

Onder (56): Twee lieve jurkjes met gehaakt lijfje en kanten rok. Links voor een beertje van 28/30 cm (€15,50)(verkocht) rechts voor een beertje van 23 cm (€14,50) (verkocht).

Onder (55): Mooi setje voor een beer van 35 cm. Het bestaat uit een gehaakt topje met daaronder een mooi broekje afgewerkt met kant. (€20,00) excl. verzendkosten .

Onder (54): Omdat sommige mensen er van houden, nu ook eens een grijs jurkje gemaakt. Het is voor een beertje van 35 cm, heeft een gehaakt lijfje en een rokje van dubbele tule. (VERKOCHT)


Onder (53): Nu ook voor een beertje van ca 23cm een mooi jurkje gemaakt van hetzelfde materiaal als de andere jurkjes. Ook dit sluit op de rug met twee kleine parelmoer knoopjes. (VERKOCHT).


Onder (52): Mooi jurkje met gehaakt lijfje van oudroze glansgaren en rok van dubbele tule en bijbehorende strik. Het is voor een beer van ca 35 cm en sluit op de rug met drie parelmoer knoopjes. (VERKOCHT).

Onder (51) Klein jurkje, voor een beertje van ca 23cm. Het heeft een gehaakt lijfje en mooi tule rokje.  Ook het kraagje is te koop.


Onder (50): Jurkje gehaakt van hele dunne, lichtrose katoen voor een beertje van 23 cm. Het sluit op de rug met twee mini parelmoer knoopjes . (VERKOCHT).

Onder (49): Gehaakt jurkje in witte glanskatoen voor een beertje van 35cm. (VERKOCHT).


Onder (48): Twee lieve jurkjes gehaakt in verschillende patroontjes. Ze zijn voor beertjes van ca 23cm. Het ecru heeft lange mouwtjes (verkocht) en het oud roze korte mouwtjes.(verkocht)


Onder (47): Lieve zomerse berenjurkjes voor een beertje van 28/30 cm. Het ene helemaal gehaakt in een mooi patroontje van dunne lichtblauwe glanskatoen.(verkocht). Het andere met een gehaakt topje en aangerimpeld linnen rokje.


Onder (46) : Laatste vakantie knutsel. Jurkje gehaakt in mooi noppenpatroontje met bijpassende bandana. Het is gehaakt van heel dun ecru katoen en sluit op de rug met drie kleine parelmoer knoopjes. Het is voor een beer van 35cm (verkocht)


Onder (45): Twee lieve zomerse vestjes. Het ene is gehaakt en voor een beer van 33/35 cm (verkocht) het andere gebreid en voor een beer van 28/30 cm. 


Onder(44): Nog twee bolero’s gehaakt, nu voor een beer van 35 (oud rose) (verkocht) en 28/30cm (wit)(verkocht). De bijpassende bandana’s kosten  €2,50.


 

Onder (43): Twee mooie gehaakte bolero’s voor een beer van 35cm. De ene in heel lichtroze katoen, de andere oudgemaakt in de thee (beiden verkocht)

 

Onder (42): Samen in heel licht rose. Twee jurkjes met gehaakt lijfje en driedubbel tule rokje, versierd met gehaakte strikjes. Voor beren van 28/30 en 35 cm.  (verkocht) en natuurlijk bijbehorend hoofdbandje.

Onder (41): Nieuw jurkje voor een beer van ca 35cm. Het heeft een gehaakt lijfje van dunne old look katoen en een rokje van drie lagen old look tule met bijpassend haarbandje. (verkocht)

 

Onder(40): Drie jurkjes met gehaakt lijfje en tule rokje voor een beer van 30 cm met bijpassend hoedje (verkocht)

 

Onder(39): Twee gehaakte vestjes afgewerkt met kreukellintje en bloemetje op de kraag. Ze zijn voor een beertje van 28/30 cm en kosten. Het lijfje is in tunische haaksteek.(Beide vestjes zijn verkocht).

 

Onder(38): Twee mooie gehaakte vestjes met aan hals en mouwen kreukellintjes. Het ecru(verkocht) is voor een beer van 35 m en de blauwe voor een beer van 28/30 cm, ze kosten (verkocht)

 

Onder(37): Twee super lieve jurkjes voor beertjes van ca 23 cm. Ze hebben een gehaakt lijfje dat op de rug met twee mini parelmoer knoopjes sluit en een rokje van dubbele tule met een klein patroontje (beide verkocht)

 

 Onder(36): jurkje voor een beer van ca 40 cm met gehaakt lijfje en kanten rok (verkocht)

 

 

Onder(35): jurkje met gehaakt lijfje en rok van mooi kant voor een beertje van 28 cm(verkocht)

 

 

Onder(34): lief jurkje met gehaakte pas voor een beertje van 25 cm met bijpassend hoedje (verkocht)

 

Onder(33) gehaakt vestje in heel licht rose garen voor een beer van 35 cm(verkocht)

 

  Onder(32): gehaakt hansopje voor een beertje van 25 cm, het is gehaakt van beige katoen en heeft een mooi randje in off white (verkocht)

    

 

Onder(31): lief fijn gehaakt jurkje in poederkleurige katoen voor een beertje van 22/23 cm  (verkocht)

 

Onder(30): een vestje van ecru katoen met zalmkleurig randje voor een beertje van 28 cm  (verkocht)

 

Onder(29): twee lieve gehaakt jurkjes, in ecru en zalmrose allebei voor een beer van 35 cm(beiden verkocht)

Onder(28): van ecru glanskantoen gehaakt pasje en rokje van dubbel kant, het sluit op de rug met 3 knoopjes en is voor een beer van 35 cm (verkocht)

    

 Onder(27): van ecru katoen gehaakt vestje met parelmoer knoopjes voor een beer van 35/38 cm (verkocht)

Onder(26): jurkje met gehaakt lijfje in lichtblauwe katoen met rokje van witte stof met lief werkje en bijpassende bandana. Het jurkje is voor een beertje van 28/30 cm en kost (verkocht)     

 Onder(25): gehaakte bolero in oudblauw met hartvormige parelmoer knoopjes  voor een beer van 35 cm (verkocht)

Onder(24): hansopje van mooie dunne antiekblauwe glanskatoen vooreen beertje van 28 cm (verkocht)

Onder(23): jurkje met een rok van oude zijde en gehaakt lijf met bloem met parelhart voor een beer van 35 cm de bandana heeft 3 bloemetjes met parelhart en kost (jurkje inclusief bandana 16 euro)(verkocht)

  

Onder(22): mooi gehaakt jurkje met satijnen strikje, sluit op de schouders met een parelmoer knoopje, voor een beer van 35cm (verkocht)

  

Onder(21): Nog een lief gehaakt jasje van cognackleurige wol met capuchon voor een beer van 35 cm (verkocht)

     

 Onder(20): lief jurkje met beige kanten rokje en gehaakt lijfje voor een beer van 25/28cm (verkocht)

Onder(19): heel fijn gehaakt lijfje omgehaakt met muizentandje met daaronder een rokje van pitjeskatoen en vouw aan de zoom, het jurkje sluit op de rug met twee parelmoer knoopjes en is voor een beer van 35 cm (verkocht)

Onder(18): twee lieve jurkjes het rechtse is helemaal gehaakt van cognackleurig garen heeft een bijbehorende bandana en is voor een beertje van 30 cm  (verkocht) het linkse heeft een gehaakt lijf en kanten rok, omdat het kant een oude kleur heeft heb ik het lijfje oud gemaakt in de koffie, het is voor een beer van 35 cm (verkocht)

Onder(17): Lief gehaakt vestje van witte katoen met ecru kanten kraagje voor een beer van 35 cm (verkocht)

Onder(16): jurkje met fijn gehaakt lijfje en linnen rok met mooie plooitjes zoom (zie detailfoto), sluit voor met 3 pareltjes en is voor een beer van 35 cm (verkocht)

Onder(15): bolero gehaakt van bruine katoen voor een beertje van 30 cm (verkocht)

   

Onder(14): jurkje voor een beer van 33/35 cm, omdat het kant oud lijkt heb ik het gehaakte lijfje en bijbehorende bandana ook oud gemaakt in de koffie (verkocht)

  

 Onder(13): gehaakt bolero voor een beer van 33/35 cm sluit met 4 parelmoer knoopjes (verkocht)

  

Onder(12): jurkje met gehaakt lijf en kanten rokje, voorop een gehaakt bloemetje met glaskraal, het jurkje sluit op de rug met 3 bruine parelmoer knoopjes en is voor een beer van 28 cm (verkocht)

  

Onder(11: jurkje met gehaakt lijfje met schulprand en bloemetje met parel, daaraan een kanten rokje, voor een beer van 28/30 cm inclusief bijbehorende bandana met 3 bloemetjes met parel (verkocht)

  

Onder(10): Nog zo’n lief jurkje nu met ecru gehaakte pas en zelfde kleur tule rok met gehaakte bloemetjes met in het hart een parel. Voor een beer van 35 cm (verkocht), bijpassende bandana met drie bloemetjes met parelhart (verkocht)

Onder(9): twee lieve jurkjes met gehaakt lijfje en kanten rokje. De jurkjes sluiten allebei met twee parelkralen op de rug.Het rose jurkje is voor een beertje van 28/30 cm met bijbehorende parelketting en strik (verkocht). Het cognac kleurige jurkje is voor een beertje van 20 cm met bijbehorende bandana (verkocht). Op het jurkje en de bandana zit een gehaakt bloemetje met een klein pareltje.

Onder(8): gehaakt vestje met rose roosjes en strikje, daaronder een katoenen broekje met broderie kantje voor een beer van 43 cm   (verkocht)

 Onder(7): van heel lichtrose katoen gehaakt jurkje plus hoedje met op allebei een roosje, voor een beertje van 22 cm.(verkocht)

Onder(6): gehaakt jasje met capuchon en houten knoopjes voor een beertje van 28/30 cm  (verkocht)

Onder(5): katoenen gehaakt hansop voor een beer van 32/35 cm  (verkocht)

Onder(4): gehaakt jurkje met bloemetjes met kraalhartje voor een beer van 30 cm bijpassend hoedje (verkocht)

Onder(3): gehaakt setje van ecru perlé katoen voor een beer van 36 cm (verkocht)

 

Onder(2): ouderwets gehaakt ondergoed (verkocht) omgehaakt met een randje van dun touw geschikt voor een beer van ca 30/33 cm.

Hieronder (1) een gehaakt jasje met capuchon (verkocht) en een klein gebreid hansopje