Onder (135): Lief vestje in superzacht wit mohair. Het sluit met mooi kreukelling en is voor een beer van 35 cm (VERKOCHT).

 

Onder (134) Twee nieuwe lieve jurkjes, de ene voor een beertje van ca 23 cm de andere voor een beertje van 28/30 cm. Ze hebben een mooie rand aan zoom en mouwtjes en sluiten op de rug met drie parelmoer knoopjes (beiden verkocht).

 


 

Onder (133): Mooi vestje van dunne glanskatoen in mooie herfstkleur en een lief patroontje. Het is voor een slank beertje van 28/30 cm en er zit een bijpassend hoedje bij.(NOG IN VOORRAAD).


Onder (132): Twee jurkjes van dun glansgaren in oude look. Ze zijn gebreid in een mooi kantpatroontje en voor beren van 23 en 28/30 cm (BEIDEN VERKOCHT)

Onder (131): Kort vestje voor een beer van 28cm in mooi patroontje met gehaakt kraagje en bijbehorende bandana  (VERKOCHT).

Onder (130): Jurkje in zilvergrijze glanskatoen voor een slank beertje van 23 cm, het is gebreid in een leuk steekje en sluit op de rug met drie kleine parelmoer knoopjes.Zowel aan de zoom als de mouwtjes zit een schulprandje.(€14,00) excl. verzendkosten.(NOG IN VOORRAAD).


Onder (129): Dit jurkje is voor een slank beertje van 23 cm. Het is gebreid van ecru glanskatoen in een lief patroontje en sluit op de rug met drie kleine parelmoer knoopjes. Het heeft een geborduurd roosje voorop. (VERKOCHT)


Onder (128): Twee jurkjes in lief patroontje, het ecru voor een beer van 35cm (€20,00)(verkocht) en oud roze voor een beertje van 28/30 cm (verkocht) excl.verzendkosten. Beide jurkjes sluiten op de rug met drie kleine parelmoer knoopjes.


Onder (127):  Omdat het grijze jurkje (bij gehaakt) zo in de smaak viel heb ik er nog een gemaakt, nu met gebreid lijfje met mooie schulp rand en kreukel lint. Het is voor een beer van 35cm (VERKOCHT).


Onder (126): Weer twee vestjes gebreid in een prachtig patroontje. De één in een hele mooie kleur oud roze de andere in wit. Ze zijn voor een beertje van 28/30cm en sluiten met drie parelmoer knoopjes en kreukellintje. (VERKOCHT).


Onder (125): Jurkje gebreid van oudroze glanskatoen voor een beertje van 28/30 cm. Het is gebreid in een mooi patroontje en sluit op de rug met twee kleine parelmoer knoopjes. Het heeft broderie langs de armgaatjes. (VERKOCHT)Onder (124): Lief vestje voor een beertje van 23 cm. Het is gebreid van hele zachte angora in off-white en kost.(VERKOCHT).


Onder (123): Vestje in mooi ajourpatroon voor een beer van 35 cm. Het is gebreid van ecru katoen.(VERKOCHT) Kraagje €3,50.


Onder (122): Hieronder een vestje zo zacht als dons, gebreid van 100% wolwitte alpaca in een lief patroontje. Het is voor een beertje van 30cm (VERKOCHT).


Onder (121): Voor de afwisseling eens een donkerbruin vestje gebreid in een mooi patroontje. Het is voor een beer van 35cm. (verkocht).


Onder 120: Gebreid vestje van dunne ecru glanskatoen in een mooi patroontje. Het is voor een beer van 35 cm en heeft een lief gehaakt kraagje. (verkocht). Het broekje kost .


Onder 119: Weer een mooi vestje gebreid in heel dun poederkleurig mohair. Het heeft een ajour patroontje en is voor een beertje van va 28/30 cm. (verkocht).Ook leuk gecombineerd met een los tule kraagje.

 

Onder 118: Vestje van heel dun mohair garen in ajour patroon voor een beertje van 23cm. (verkocht)


Onder 117: Tussen de bestellingen door even een grijs vestje gebreid. Het sluit met parelmoer knoopjes en zilverkleurig kreukellintje. (NOG IN VOORRAAD).


 

Onder 116: Nog eens een super lief vestje gebreid in een heel mooi steekje. Het is van dunne, heel licht rose katoen en voor een beer van 35 cm.  Het staat super lief op het witte broekje van dunne katoen met mooi kantje.(verkocht).


Onder 115: Nog zo’n lief kort vestje. Nu in antiek groen met een mooi ajourpatroontje. Het is voor een beer van 35cm (verkocht).


Onder 114: Kort vestje voor een beer van 35 cm met niet te dikke armen. Het is gebreid van heel dun glanskatoen en sluit met twee parelmoer knoopjes en kreukellint. Het is versierd met geborduurde klaproosjes. (verkocht).Onder 113: Vestje met schulprand in lichtrose. Het is voor een beer van ca 35 cm. (verkocht) excl. verzendkosten.


Onder 112: Nieuw vestje in mooie groene kleur. Het is voor een beer van ca 35 cm. (verkocht).

 

Onder 111: Hier nog een paar lieve jurkjes. Ze hebben een gebreid lijfje en een stoffen rokje. Sluiten op de rug met 3 parelmoer knoopjes. Ze zijn voor een beer van 35, 28/30 en 23 cm. Resp. €18,00, €17,00 en €14,00.(VERKOCHT)

 

   

Onder 110: Nog steeds lekker bezig voor de beurs. Twee lieve vestjes in heeeeeeel licht blauw(verkocht) en grijs. Ze zijn voor een beertje van 28/30 cm.(GRIJS NOG IN VOORRAAD).


Onder 109: Oudroze vestje van 55% mohair met bijpassende bandana voor een beer van 35cm. (verkocht)(NIET MEER IN DIT GAREN LEVERBAAR).


Onder 108: Lief jurkje met gebreid lijfje en rokje in dezelfde kleur kant. Ook een bijpassende bandana. Zowel jurkje als bandana versierd met mooie bloem met pareltje. Het is voor een beer van 35 cm.(verkocht ) (niet meer in deze materialen leverbaar).


Onder 107: Nieuwe jurkjes voor een slank beertje van 23 cm. .
Ze zijn allerdrie gebreid van heel dun garen op nld 2 en hebben een stoffen en kanten rouche aan de onderkant. Ze sluiten op de rug met drie kleine parelmoer knoopjes.(VERKOCHT.)

    

    

Onder 106: Lief vestje met mooi ajourpatroon en kantje langs de hals. Het is gebreid van fijne glanskatoen en voor een beertje van 28/30 cm. (verkocht)


Onder 105: Nog een vakantie breiwerk. Vestje van ecru katoen voor een beertje van 28/30 cm. Het sluit met drie houten kraaltjes en is langs de hals en zoom afgewerkt met een muizentandje. Onderaan de mouwen zit een mooi kantje. (verkocht).


 

Onder 104: Ook in de vakantie vind ik het fijn af en toe te breien. Lief vestje met kort mouwtje en bijpassende bandana. Het is voor een beer van 35cm (NOG IN VOORRAAD).

 

Onder 103: Twee mooie wintervestjes. Het vestje in mooie bruine kleur is van 100% alpaca, het off white is van 80%wol/20% alpaca. Beide vestjes hebben een mooi ajourpatroon en bijpassende bandana. Ze zijn voor beren van 34/35 cm. (beiden zijn verkocht maar nog wel te bestellen).


 

Onder 102: Tussen de vele bestellingen door even iets afgemaakt waaraan ik bezig was. Lief setje voor een beer van ca 28/30cm, bestaande uit gebreid vestje van katoen met flanellen broekje. (verkocht).Onder 101: Vestje gebreid van heel dun garen met ajourpatroon (verkocht) en broekje met gehaakt kort vest  Ze zijn beide voor een beertje van 28/30cm.


 

Onder 100:  lieve ondergoedsetjes (VERKOCHT).

 

Onder 99: Vestje gebreid in ajourpatroon voor een beer van 35/40 cm, het heeft langs de hals een mooi bandje en ouderwetse knoopjes (verkocht)  

 

Onder 98: Twee hele lieve vestjes voor beertjes van 28/30cm. Ze zijn gebreid van dunne katoen in een mooi ajourpatroontje.  (beiden verkocht).


Onder 97: Het jurkje ook nog eens in het heel licht rose gemaakt, ook voor een beertje van 23 cm  (verkocht)


 

Onder 96: Lief jurkje met gehaakt lijfje en aangebreide rok in vintage kleur voor een beertje van 23cm. (verkocht).


 

Onder (95): Dit schattige vestje na lange tijd weer eens gemaakt. Het is gebreid van hele dunne katoen in een mooi patroontje. Het is voor een beer van 35 cm met slanke armen  (verkocht). 


 

Onder (94): Jurkje met gebreid lijfje in hele dunne katoen met ingebreid hartje en stoffen rokje. Het is voor een beer van 35cm  (verkocht)


Onder(93): Twee lieve katoenen vestjes, het roze voor een beer van 35 cm (€14,00) met mooi kantje langs de hals, het ecru voor een beer van 30 cm met old look kantje langs de hals en ingebreide noppen aan de zoomkant (verkocht)Onder(92): Twee mooie vestjes, gebreid van ecru katoen  voor beren van 35 en 30cm  (beiden verkocht).

 


Onder(91): Nog een mooi wit jurkje, gebreid van dunne katoen. Het is voor een beer van 35 cm en heeft een mooi broderie kantje aan de zoom. Achter sluit het met drie kleine parelmoer knoopjes. verkocht).

  

Onder (90): Vestje in mooi ajourpatroontje in een muisgrijze kleur met bijbehorende bandana. Het is voor een beer van ca.35cm en sluit met een gehaakt kronkelbandje.(verkocht)


 

Onder (89): Kleine zus heeft nu ook zo'n mooi jurkje. Het is gebreid van dunne glanskatoen en is voor een beertje van ca 30cm (verkocht).
Onder(88): Vakantie breiwerkje. Jurkje met bijpassende bandana in een mooie oudroze kleur met ajourrokje. Het sluit op de rug met drie parelmoer knoopjes en heeft een muizentandje langs de hals. Voor een beer van ca 35cm (verkocht)


 

Onder(87): Weer een mooi jurkje gebreid in dunne ecru katoen. Nu voor een beer van ca.35cm. Het rokje is in mooi ajourpatroontje en het bovenlijfje is versierd met drie pareltjes. Het sluit op de rug met drie parelmoer knoopjes. Met bijbehorende bandana met pareltjes.(verkocht)Onder (86): Weer een paar nieuwe jurkjes gebreid. Nu voor beertjes van 28/30cm. Ze hebben een mooi ajourrandje onderin de rok en kantje langs de hals. Ze sluiten op de rug met drie parelmoer knoopjes.(beiden verkocht).


Onder(85) Ondergoedsetje voor een beer van 35 cm, gebreid van ecru katoen (verkocht)


 

Onder (84): Lief wit vestje met mooi kantje langs de hals en bijpassend haarstrikje. Het is voor een beertje van 28/30cm (verkocht).


 

Onder (83): Twee lieve jurkjes voor een slank beertje van 22/23 cm. Het heeft een gehaakt lijfje en een gebreid rokje. Het linker is in een oude ecru en het rechtse in lichtrose katoen. Het is afgewerkt met een mooi strikje van kreukellint en sluit op de rug met parelmoer knoopjes. Langs de zoom zit een picootje en langs de hals een muizentandje. (BEIDEN VERKOCHT).


 

Onder 82 Twee mooie vestjes voor beren van ca.35cm. Ze hebben een mooi kantje langs de hals en kosten  (beide verkocht)


 

Onder(81): poederrose vestje in mooi ajourpatroon voor een beer van 35 cm (verkocht) 


 

 

Onder(80): Vestje van dunne glanskatoen in zomers wit. Het heeft een mooi ajourpatroontje en is voor een slank  beertje van ca 23cm, (verkocht)

 

Onder(79): Lief ondergoed setje van dunne glanskatoen, voor een beer van 35 cm  (verkocht)   

Onder(78): Twee mooie vestjes, beiden in een ander ajourpatroontje. Het ecru is voor een beer van 35cm (verkocht) en het andere voor een beertje van 23cm

 

Onder(77): Twee kleine gebreide jurkjes. Het ecru voor een beertje van 16 cm het rose voor een beertje van 23 cm . Beide jurkjes sluiten met drie kleine parelmoer knoopjes op de rug.(verkocht)Onder(76): Vestje voor een beer van 35/37 cm in mooi ajour patroon (verkocht)


 

Onder(75): van ecru katoen gebreid vestje in mooi ajour patroontje, voor een beer van 28/30cm (verkocht))

 

 

Onder(74):Tuinbroekje (verrkocht) gebreid van hele dunne lichtblauwe katoen voor een beertje van 23 cm (verkocht) en bijpassend mutsje met ingebreide kabeltjes 

 

Onder(73): lief vestje met schulprand, deze keer in antiek blauw, voor een beertje van 30cm  (verkocht)  

 


Onder(72): Hansopje voor een beer van ca 28/30 cm (verkocht) en bolero (verkocht)voor een beertje van 23cm 
 

Onder(71): Vestje voor een beer van 35cm, gebreid van heel dun oudblauw garen (verkocht). Het sluit met gehaakt koordje met aan het einde een pompoentje.

Onder(70): Vestjes voor een beer van 30 en 35 cm afgewerkt met mooi kantje (verkocht)

Onder: Drie kleine vestjes met schulprand voor beertjes van 20/23/30 cm (€12,00/€13,00/€13,50)

Onder(69): Twee lieve setjes voor een beertje van 22/23 cm. Het bestaat uit een jurkje en bolero. Eventueel is het jurkje of de bolero ook los te koop (verkocht)


Onder(68): tijdens de vakantie twee leuke broekjes gebreid voor een beertje van ca. 23 cm    (beiden verkocht)Onder(67): Twee lieve jurkjes in heel lichtblauwe katoen, de lijfjes zijn gehaakt en de rokjes heel los gebreid. Het kleinste jurkje is voor een beertje van ca 22 cm , het grotere voor een beer van ca 30 cm (verkocht)

 

 


 

Onder(65): Oud gemaakt jurkje voor een beertje van 22 cm met aan de zoom ingebreide nopjes (verkocht)

 

  

Onder(64): jurkje van hele dunne lichtblauwe glanskatoen voor een beertje van ca 22 cm. het heeft net boven de zoom ingebreide nopjes en aan de zoom een muizentandje  en een bijpassend tasje (verkocht)

 

Onder(63): vestje in leuk patroontje voor een beertje van ca 22 cm . Het is gebreid van dun donkerbeige garen (verkocht)

Onder(62): twee lieve vestjes met schulprand van hele dunne katoen voor beertjes van 28/30 cm  (verkocht) maar ik kan ze nog wel breien ook in andere maten.
Onder(61):  nieuwe berenvestjes, ecru (ca.35cm), bruine en taupe (ca.30cm), oudroze (ca.20cm) (ecru, oud rose en taupe zijn verkocht) (overigens nog wel te bestellen)

Onder(60): Nieuw jurkje voor een slank beertje van 20/22  cm. Het rokje is gebreid van een heel speciaal garen is heeft drie lagen (verkocht)

Onder (59): lief vestje met kantje aan de zoom en sluit met strikje van kreukellint en is voor een beertje van 28/30cm  (verkocht)

 Onder(58): lief oudgemaakt ondergoed setje voor een beertje van 28-30 cm (verkocht)

 

 

Onder(57): lief vestje met schulprand voor een beer van 35 cm in ecru katoen (verkocht)Onder(56): mooi vestje met oud kant en kreukelstrikje voor een beertje van 28-30 cm (verkocht)

  

Onder(55): Lief jurkje met mooie zoom en muizentandje langs de hals. Het is gebreid van dunne witte katoen en is voor een beertje van ca 22 cm. Ook het tasje hoort erbij.  (Verkocht)

  

 

Onder(54): vestje met mooie rand langs onderkant en mouwen en kraagje van oud kant voor een beer van ca 40 cm  (verkocht)
Onder(53): mooi ecru vestje met versiering voor een beer van 35 cm (verkocht)

 


   

 Onder(52): Lief wit vestje met leuk wijd mouwtje voor een beer van 30 cm met geborduurde roosjes (verkocht)

 

  

 

Onder(51): mooi vestje met schulprand van witte katoen voor een beertje van 28 cm (verkocht)

 

Onder(50): lief gebreid vestje met schulprand in beige katoen voor een beer van 35 cm (verkocht)


 

Onder(49): beertje van 28 cm in ouderwets gebreid badpakje  (verkocht)

 

Onder(48): weer eens een eenvoudig lief vestje gebreid met mooie kanten kraag voor een beer van 35/36cm (verkocht)

    

 

 

 

Onder(47): oud/vuil gemaakt ondergoedsetje voor een beer van 35 cm (verkocht)

 

  


 

 

Onder(45): ondergoedsetje voor een beer van 28/30 cm in een leuk patroontje (verkocht)

 

Onder(44): vestje van ecru katoen met kraagje van oud kant voor een beer van 35 cm (verkocht)

 

      

Onder(43): vestje met schulprand en mooie kraag, sluit met 3 parelmoer knoopjes, voor een beer van 28/30 cm (verkocht)Onder(42): jurkje voor een beer van 35 cm gebreid lijfje van lichtrose katoen en stoffen rokje, het sluit op de rug met 3 hartvormige parelmoer knoopjes ook de kanten strik hoort erbij  (verkocht)

   


Onder(40): twee lieve jurkjes voor beren van 35 cm rechts gehaakt lijfje met rokje van oud satijn (verkocht) links gebreid lijfje met kanten rok en strik(verkocht)

 

 

Onder(39): van heel dun garen gebreid vestje met mooie schulprand en kraagje voor een beer van 30 cm (verkocht)

 

 

    

 

 

Onder(38): nog een lief ondergoed setje voor een beer van 30 cm met gehaakte schulprandjes (verkocht)

 


Onder(36): jurkje met gebreid lijfje en kanten rok in gebroken wit, de roosjes voorop komen ook terug in de bandana. Het is voor een beer van 35 cm en kost  (verkocht)

  

Onder(35): gebreid jurkje met een lief patroontje, het sluit op de schouders met parelmoer hartjes en is voor een beer van 28 cm het hoedje heeft drie bloemetjes met parelhart  (verkocht)

 

   

Onder(34): jurkje in dunne lichtblauwe glanskatoen voor een beertje van 25 cm (verkocht)

Onder(33): ondergoedsetje van heel dunne lichtblauwe glanskatoen voor een beer van 28-30 cm(verkocht)

  

 

 Onder(32): mooi ecru ondergoed setje voor een beertje van 28/30 cm (verkocht)

  Onder(31): vestje met kraagje van oud kant voor een beer van 28-30 cm  (verkocht)

 Onder(29): lief vestje van ecru katoen met zandkleurige randjes, strikjes en houten knoopjes met bijbehorend mutsje voor een beer van 30 cm(verkocht)

Onder(28): twee nieuwe iets langere vestjes voor beren van 30/35 met houten knoopjes en 40/43 cm met parelmoerknoopjes (verkocht)  Onder(27) : lief gebreid vestje met schulprand in mooie rose katoen voor een beertje van 28/30 cm (verkocht)  

Onder(26): lief vestje met gebreide strikjes, houten knoopjes en zandkleurig randje voor een beer van 35 cm(verkocht)

  Onder(25): hansopje van dunne ecru glanskatoen voor een beer van ca 28 cm(verkocht)  

 


Onder(22): twee mooie vestjes links van ecru katoen met kanten kraagje (verkocht) rechts in zandkleurige katoen met langs de hals band met pompoentjes(verkocht), beide vestjes zijn voor een beer van 35 cm en kosten ieder    Onder(21): tuniek van witte katoen met ajourpatroon sluit op de rug met 3 knoopjes daaronder een broekje van witte katoen met broderie randje aan de pijpjes voor een beer van 35 cm (verkocht)

 

 

Onder(20): ondergoedsetje in antiekrose glanskatoen voor een beertje van 25/28 cm (verkocht)

 

 Onder(19): vestje van ecru katoen met mooi kraagje waardoor een koordje geregen, voor een beer van 35 cm (verkocht)

 

 


Onder(15): Lief gebreid jurkje van rose katoen met mooie rand aan de onderkant en klein mouwkapje, voor een beertje van 28/30 cm(verkocht)

Onder(14): oudrose ondergoed setje voor een beertje van 25 cm (verkocht)

Onder(13): jurkje van ecru katoen met ajourpatroon en bloemenknoopjes voorop, voor een beer van 28/30 cm (verkocht)

 

 

  

Onder(12): zandkleurig tuniek met broderie inzet met daaronder een wit katoenen broekje eveneens met broderie voor een beertje van 30 cm (verkocht)

 

 

Onder(11): van dunne witte glanskatoen gebreid vestje met wit kanten kraagje voor een beer van 30 cm  (verkocht)

Onder(10): zalmkleurig vestje met kanten kraagje voor een beer van 35 cm (verkocht)

 

  

  


Onder(9): ondergoedsetje van dunne bruine glanskatoen voor een beertje van 25/28 cm  (verkocht)

Onder(8):  jurkje van dunne glanskatoen met op de schouders een houten knoopje voor een beer van 28 cm (verkocht)

 

  Onder(7): broekje met ajourrand voor een beertje van ca 24 cm. (verkochtOnder(6): cremekleurig vestje voor een beer van 30/35 cm (verkocht) en een hansopje voor een beertje van ca 22 cm (verkocht)

 

Onder(5): Gebreid jurkje van ecru katoen (verkocht) voor een beertje van ca 24 cm.

 

Onder(4): tuinbroekje (verkocht) en tuinrokje (verkocht) voor beertjes van ca 20 cm.

 Onder(3): ecru hemdje hier voor een beertje van ongeveer 25 cm (verkocht)

Onder(2): jurkje (verkocht) met lang lijfje en rokje met ajourrand gehaakt hoedje

Onder(1): jurkje met een rok geheel in ajour gebreid (verkocht)